T'AJUDEM? 977 69 16 39
  1. Serveis
  2.  » SPD – Sistema Personalitzat de Dosatge

SPD – SISTEMA PERSONALITZAT DE DOSATGE

Tenir clara la medicació en cada presa no és fàcil, si a més ho unim a una edat avançada o molta medicació es complica més. El risc de no prendre les pastilles adequades en cada presa és molt alt i pot comportar un seriós perill de la salut.

El sistema personalitzat de dosatge (SPD) és un servei que li ofereix la Farmàcia i amb el qual rebrà un blister amb la medicació que ha de prendre a cada moment. Trobarà la seva medicació separada per preses. Solament ha d’obrir l’el plàstic amb les pastilles que corresponen a cada presa per obtenir la medicació. Prendrà la medicació que ha de prendre a cada moment sense cap tipus d’error.

T’interessa el servei o tens un familiar que et preocupa i creïs que podria interessar-li?

Si pots desplaçar-te a la Farmàcia perquè estudiem la teva medicació i puguem facilitar-te els blisters emplena el següent formulari i et cridarem per concertar una visita en la qual un del nostre Farmacèutics t’atendrà personalment per conèixer la teva medicació.

Formulari

Acceptar

6 + 1 =

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de FARMÀCIA CARLES GRÀCIA per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a info@farmaciacarlesgracia.com o a FARMÀCIA CARLES GRÀCIA Carrer Jesús, 48 43820 Calafell, Tarragona. Per a més informació, vegeu www.farmaciacarlesgracia.com.

FARMACIA CARLES GRACIA

Carrer Jesús, 48, 43820 Calafell, Tarragona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a Divendres
9h a 20:30h
(no tanquem al migdia)

Dissabtes
9h a 13.30h
16:30h a 20:30h

Diumenges i festius
10h a 13h

Avís legal | Política de privacitat

© 2018 All Rights Reserved
Disseny pàgines web farmacies amc

Escoger idioma