T'AJUDEM? 977 69 16 39
  1. Serveis
  2.  » Fitoterapia, aromaterapia, homeopatia

FITOTERÀPIA – AROMATERÀPIA – HOMEOPATIA

L’aromaterapia aprofita les propietats dels olis essencials extrets de les plantes per a benefici de la nostra salut i bellesa. L’aromaterapia no reemplaça la medicina tradicional sinó que l’ajuda al fet que els seus efectes siguin més ràpids i duradors.

En la nostra Farmàcia posem a la teva disposició olis essencials per a gaudir de la teva sessió de aromaterapia. Utilitza-ho en massatges, en ambientadors, en vaporitzadors, en el bany i com a loció capil·lar o de la pell.

La fitoteràpia consisteix en l’ús de plantes medicinals per a alleujar o tractar problemes de salut. Cada vegada utilitzada per més persones pel fet que existeixen menys efectes secundaris que amb la medicina tradicional.

El consum de productes de fitoteràpia també requereix un control de quantitat i dosatge per a garantir l’eficàcia i evitar riscos. Per això és necessari l’assessorament d’un professional. En la nostra Farmàcia trobaràs productes fisioterapèutics i professionals per a garantir la teva salut.

L’homeopatia és un mètode terapèutic que es basa en la llei de similitud o dels semblants, la qual afirma que una substància que provoca determinats símptomes en una persona sana, en petites quantitats, és capaç de curar els mateixos símptomes o semblants en una persona malalta.

En la nostra Farmàcia confiem en l’homeopatia i per això disposem d’un ampli catalogo de productes homeopàtics.

FARMACIA CARLES GRACIA

Carrer Jesús, 48, 43820 Calafell, Tarragona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a Divendres
9h a 20:30h
(no tanquem al migdia)

Dissabtes
9h a 13.30h
16:30h a 20:30h

Diumenges i festius
10h a 13h

Avís legal | Política de privacitat

© 2018 All Rights Reserved
Disseny pàgines web farmacies amc

Escoger idioma